martes, 4 de mayo de 2010

RUTA DEL CISTER 2010

Després de Pedals de foc(2007),Bi6000(2008),Turbon tour(2009) al 2010 arriba el dies 29 i 30 de Maig

LA RUTA DEL CISTER


QUE ES LA RUTA DEL CISTER?


L'any 1989, acabats de crear els consells comarcals teníem una història, un patrimoni, un paisatge, una tradició en l'acollida de visitants i una ferma voluntat per part dels consells comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell de promoure iniciatives conjuntes de desenvolupament que permetessin la diversificació econòmica del territori a partir de fomentar l'activitat turística.
El fet que cada comarca tingués ubicat en el seu territori un monestir cistercenc (Santes Creus a l'Alt Camp, Poblet a la Conca de Barberà i Vallbona a l'Urgell) es va convertir en la idea força que finalment va donar peu a la creació de l'expressió La Ruta del Cister i a la creació de la marca i el logotip amb aquest nom. Aquesta idea va ser efectiva i en pocs anys La Ruta del Cister ha esdevingut una marca de referència en l'àmbit del turisme cultural en l'entorn rural a Catalunya.


QUINA RUTA FAREM?

La idea es començar desde Bentall pasant pel Monestir de Santes Creus fina arribar a Montblanc on pasarem la primera nit al Camping Montblanc Park, al dia seguent de bon de matí acabarem la ruta pasant pel Monestir de Poblet fins arribar al punt de partida.


negre 1 dia-vermell 2 dia



LOGÍSTICA...

En principi deixarem un cotxe al cámping amb totes les motxiles per no anar carregats durant la ruta, tot seguit agafarem els altres cotxes amb les bicis i anirem fins a Vallbones de les Monges on començarem i finalitzarem la ruta.

Info: algun component nomes fará la segons etapa per motius laborals o per estudis.

RESERVA

S'ha de fer arribar al señor David Dolz 20Euros.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Me parece que con dos días no tendremos bastante, por lo que se ve aquí hay más bares para parar que en la del Turbón.

Anónimo dijo...

morevill te has dejado poner los dias que son, el sabado 29 de mayo y domingo 30 de mayo.
hoy por hoy estan apuntados morevill, valldo, garmon, sanchez, rovira y dolz, proximamente julito, garrido, jou y el que quiera mas ya sabe que tiene que hacer je je je nos vemos

Anónimo dijo...

bueno ya somos 10 componentes: morevill, sanchez, jou, cigarrito,valldo, garmon, dominguez, garrido, rovira y dolz.
Aun hay tiempo para apuntarse sero una salida tranqui y muy divertida ja ja ja ... bueno ya sabeis que teneis que hacer

El literas dijo...

si pago 40 euros tengo cama doble????

Anónimo dijo...

Y si pagas 70 euros tienes el chalet para ti solo

Anónimo dijo...

Bueno ya somos unos cuantos... 14 beteros y dos con el super coche de apoyo un vitara de hace unos cuantos añitos pero aun funciona