jueves, 5 de febrero de 2009

DUATLO INTERNACIONAL A VNG

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, conjuntament amb el Club Triatló Vilanova i la Geltrú, han organitzat el 1r Duatló Internacional que tindrà lloc a la ciutat el pròxim diumenge 15 de febrer.

VD | Cartell I Duatló Internacional Ciutat de Vilanova i la Geltrú
VD | Cartell I Duatló Internacional Ciutat de Vilanova i la Geltrú

La prova suposa la primera prova classificatòria pel Campionat d'Espanya de Duatló 2009, en les categories d'elit i grups d'edat. A més, també forma part del Circuit Català de Duatló.

L'esforç de l'organització en aquest esdeveniment ha permès que els millors especialistes de duatló, a nivell mundial, assisteixin a la cita vilanovina. Un cartell de luxe que compta, entre els seus participants amb el belga Jurgen Dereere, Campió d´Europa 2008 i 4 vegades subcampió del Món; el també belga Bart Aernouts, Sots campió del món 2008 i primer del rànquing mundial; el portuguès Sergio Silva, 3r al Campionat del món 2008 i segon d'Europa ; l'atleta belga Rob Woestemborghs, 2n al campionat europeu 2007; els francesos Laurent Gallinier, 7é al campionat d'Europa 2006 i Damien Derobert 4t al campionat d'Europa 2006; l'italià Alessio Picco, 8é, al campionat del món de 2008; l'atleta català Roger Roca, 6è al campionat Europeu de 2008, així com els corredors locals Victor del Corral i Agustí Roc subcampions d'Espanya amb l'equip Inverse Ditec Vilanova.

La competició es desenvoluparà al Passeig de Ribes Roges on s'establiran les diferents proves. Les distancies de la competició seran de cinc quilòmetres per la cursa a peu, 20 quilòmetres per la cursa ciclista i 2,5 quilòmetres per la segona cursa a peu.

Pel que fa la horaris, a les 10 hores es donarà la sortida als participants en la categoria de Grups d'Edat, a les 11.45 hores per la categoria d'Elit femenina i a les 13.15 hores per la categoria d'Elit masculina.

La presentació del 1r Duatló Internacional i la posterior reunió tècnica amb els esportistes es farà el dissabte 14 de Febrer, a les 19 hores, a Neàpolis.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

he sido el visitante nº 1000 , tengo algun tipo de regalo , una cena o algo , no se?

Anónimo dijo...

Ya te daremos un poquito de agua, el dia que te quedes sin.